Total Pageviews

Monday, April 18, 2011

Лъжите на БНАПД продължават

Въпреки,че ние престанахме да се занимаваме с незаконните действия на ръководството на БНАПД по време на събранието на 09.04.2011 г ,виждаме,че последните продължават с лъжите,които публикуват в интернет пространството.Последната лъжа е публикуваният списък на гласувалите на въпросното събрание.На пръв поглед виждаме няколко имена,които със сигурност не бяха в залата по време на гласуването.Бяха сутринта при регистрацията,но не и в 16,30 следобяд ,когато се проведе гласуването.Останалите имена са ни непознати.Твърдим категорично,че по време на гласуването в залата присъстваха около 18 човека реално,от които  тримата изключени не упражниха правото си на глас и не следва да ги водят гласували  !От заснетото видео по категоричен и безспорен начин се удостоверява истинността на горното ни твърдение .Ето го пак : По време на гласуването в залата имаше не повече от 18 човека. Още веднъж призоваваме лъжците от БНАПД да се съгласят да публикуваме видеоматериалите за да стане ясно на аудиторията кой лъже!

2 comments:

  1. Че в БНАПД се извършват процесуални нарушения във връзка с кворума е известно от кажи-речи основаването и. Интересното е, че Миро, Стефан и Антон за първи път протестират срещу това. Като е толкова вопиющо нарушение, къде бяхте толкова години, че не се обадихте барем веднъж, като се гласуваше по подобен начин? Изводът е един - или до сега сте били слепи, или сте пълни лицемери.

    ReplyDelete
  2. - Въпреки голямото ми уважение към горния коментар,считам че за всяко нещо си има първи път и според мен откроява горецитираните момчета в тъмната смесица от зяпачи,клакьори и имитатори,които ръкопляскат на традиционните монополисти,които пък си мислят,че само те и единствено те,ще гонят Нептун под водата,за да могат да го хванат за.....тризъбеца. Е,стари момчета,дайте път на новите.И не се учудвайте, и не завиждайте на Миро и другите,че Паскал Бернабе отиде при тях.В Европата сме,а вие май още сте в ГУЛАГ или май искате ние да сме там.
    Кристиян.

    ReplyDelete