Total Pageviews

Tuesday, May 22, 2012

Наредба 7 пред провал!

От Морска администрация Бургас вече изискват прилагане на някои текстове от невлязлата в сила Наредба 7,позовавайки се на вътрешно-ведомствени разпореждания.Предвид това публикуваме нашата кореспонденция с Областния управител на Област Русе и доскорошен шеф та ГЗ в България,г-н Стефко Бурджиев.

а сега отговора на министър Цветанов :


А сега писмо от командващия флота :

Тези писма ги пазехме като очаквахме т.нар. работна група от представители на водолазни организации да свърши своята работа,но след последните резултати имаме сериозни опасения за провал на водените разговори и очакваме господата преговарящи да преодолеят егото си и заедно да изработим сериозна концепция за отстояване на правата на водолазите в България!

1 comment:

  1. Подобни кореспонденции сме водили още през 2005 след като имахме проблеми с подводна работа в района на Царево ( http://sealion.hit.bg/razreshitelni.htm ), преди да я има наредба Н 7 с тази наредба никой не откри топлата вода, тя така или иначе си съществуваше в законодателството. Това беше поредния ход на Илия Кръстев да сложи ръка на подводната дейност и да се величае. Колкото повече им се обръща внимание толкова по значими стават, така че, аз отново ще замълча.

    ReplyDelete